Een magische reis met truffels

 

Bereid je voor op een reis naar binnen, een reis naar de kern van wie je werkelijk bent. 

Truffelceremonie

Een magische reis met een truffelceremonie, een reis naar de diepste lagen van jouw ziel.

In de schitterende stilte van jouw eigen innerlijke wereld bevindt zich een bron van wijsheid en heling.

Wat zijn Magic Truffels?

Magic truffels, ook wel bekend als psilocybine truffels, zijn een natuurlijk voorkomende bron van psilocybine, een psychoactieve stof die eeuwenlang wordt gebruikt in spirituele en helende praktijken over de hele wereld. In een veilige setting kunnen magic truffels een bewustzijnsveranderende ervaring teweegbrengen, diep geworteld in inzicht, zelfreflectie en spirituele groei.

Truffelceremonie

Truffelceremonies kunnen diep gewortelde patronen doorbreken, helend zijn en een gevoel van bevrijding brengen.

Een truffelceremonie kan magisch mooi zijn, maar…het kan je ook naar donkere stukken brengen. Het kan confronterend zijn en je meenemen naar verborgen hoeken van jouw ziel waar wellicht pijn en onzekerheid verscholen liggen. Maar juist in deze duisternis kun je licht vinden, het is een kans om te helen, te groeien en uiteindelijk te bloeien. 

Mijn begeleiding

Bij mijn truffelceremonies creëer ik een ruimte van absolute veiligheid en geborgenheid. Geleid door mijn ervaring als Ademcoach & Trauma Release professional begeleid ik je met zorg en compassie door deze reis van zelfontdekking. 

Als ervaringsdeskundige begrijp ik de diepte van innerlijke transformatie. Mijn begeleiding is gebaseerd op empathie, begrip en kennis, wat zorgt voor een veilige setting om jezelf te verkennen.

Elk individu is uniek en daarom is ook iedere truffelceremonie uniek. Ik stem de ervaring af op jouw behoeften en intenties en bied persoonlijke begeleiding gedurende jouw hele reis. 

Mijn begeleiding biedt een veilige haven waarin je wordt aangemoedigd om de moed te vinden om zowel de schaduw als het licht te omarmen en zo een completer en authentieker leven te leiden. 

Ben jij er klaar voor?

Als je voelt dat er meer in je zit, als je verlangt naar diepere inzichten en als je bereid bent de reis naar zelfontdekking aan te gaan, nodig ik je uit om deze magische reis met mij te maken. Samen zullen we de mysterieuze grenzen van jouw bewustzijn verkennen en de schatten van zelfbewustzijn ontdekken.

De investering die je doet voor een 1 op 1 Truffelceremonie is € 597,-.

Daarbij is inbegrepen: voorbereiding, de magic truffels, de ceremonie van ca. 6 à 7 uur, een lichte maaltijd, aftercare.

*Na inplanning van jouw datum hieronder ontvang je een factuur. 

*Een duo Truffelceremonie is mogelijk. Informeer daarvoor naar de mogelijkheden.

*Op de Truffelceremonies zijn de Annuleringsvoorwaarden Truffelceremonie en de Contra-indicaties Truffelceremonie van toepassing.  

*De ceremonies vinden plaats in mijn praktijk in Eys, Zuid-Limburg.

Ellen Hoffmans_15

Hi, leuk dat je er bent!
Mijn naam is Ellen

Lange tijd heb ik een masker opgehad. Een masker van altijd maar vrolijk zijn, terwijl ik me allesbehalve vrolijk voelde. Een onverwerkt trauma bracht me op het punt dat ik niet meer wist hoe ik het nog een leven lang met mezelf vol moest houden. Ik had toen nog geen idee hoe die periode van ptss en depressie mijn leven voorgoed zou veranderen.

Gratis Ademmeditatie voor rust en helderheid

Wil jij je meer rust en helderheid in body & mind, zodat je vanuit daar duidelijke beslissingen kunt nemen? Download dan hier mijn gratis ademmeditatie voor rust en helderheid.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier de privacyverklaring.