Ervaar de kracht van Breathwork

Met ademwerk kun je trauma’s helen en loskomen van fysieke, mentale en spirituele blokkades.

Privé Breathwork Sessie

Tijdens een privé Breathwork-sessie maak je verbinding met jouw kern, jouw ware zelf, en creëer je meer rust in je hoofd. Je maakt contact met jouw binnenwereld en met de eventuele fysieke, energetische en emotionele blokkades, welke blokkades jou los mogen gaan laten, zodat ze je niet langer in de weg staan. Er komt meer ruimte in lichaam en mind en zodoende hernieuwde levensenergie.

Tijdens deze sessie van 1,5 uur bekijken we allereerst samen hoe het op dat moment met je gaat. We zetten een intentie voor de sessie en daarna ga je het Breathwork in en mag je álles ervaren wat zich op dat moment bij je aandient. Na de sessie is ruim de tijd om alles te laten indalen, na te voelen en na te bespreken.

*Deze sessies vinden plaats in mijn praktijk in Eys, Zuid-Limburg

Ellen Hoffmans_15

Dit is voor jou als je:

Dit is NIET voor jou als je:

Feel the fear & do it anyway!

Jouw investering voor deze privé Breathwork sessie is € 127,- excl. btw.

Hi, leuk dat je er bent!
Mijn naam is Ellen

Lange tijd heb ik een masker opgehad. Een masker van altijd maar vrolijk zijn, terwijl ik me allesbehalve vrolijk voelde. Een onverwerkt trauma bracht me op het punt dat ik niet meer wist hoe ik het nog een leven lang met mezelf vol moest houden. Ik had toen nog geen idee hoe die periode van ptss en depressie mijn leven voorgoed zou veranderen.