Ben jij klaar om jouw trauma en oude pijn nu écht goed te verwerken?

Ontdek in 90 minuten hoe jij los kunt komen van trauma en oude pijn, zodat jij eindelijk dat leven gaat leiden waar je zo naar verlangt. Een leven op jouw voorwaarden en waarin jij volledig jezelf durft te zijn.

* Dit betreft een Masterclass en geen Breathwork & Trauma Release sessie

Soms lijk je vast te zitten in het leven

Trek je steeds de verkeerde partner aan, heb je moeite met relaties, ben je altijd op zoek naar meer en beter, kun je niet vasthouden aan een goede baan of durf je geen eigen keuzes te maken uit angst voor wat een ander ervan vindt.

Prikkelbaarheid, een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen, onverklaarbare lichamelijke klachten, stress, vermoeidheid, depressie, intimiteitsproblemen en slaap- en concentratieproblemen zijn herkenbare klachten voor je. En soms voelt het leven simpelweg gewoon heel zwaar en eenzaam.

Het enige wat jij wenst, is een gelukkig leven vrij van allerlei fysieke en mentale klachten. Een leven op jouw voorwaarden en een leven waarin jij volledig jezelf durft te zijn.
Wil jij nu écht de stap zetten om dat leven te realiseren?
Meld je dan nu aan voor mijn gratis Masterclass:
“Helen van trauma en oude pijn met Breathwork & Trauma Release”.
Ellen Hoffmans_15
Deze Masterclass duurt ca. 90 minuten. Zorg ervoor dat je er live bij bent, zodat ik al jouw vragen kan beantwoorden. Daarnaast komt er geen replay.

Na deze Masterclass weet jij:

Wat anderen zeggen over de Masterclass

Hi, leuk dat je er bent!
Mijn naam is Ellen

Lange tijd heb ik een masker opgehad. Een masker van altijd maar vrolijk zijn, terwijl ik me allesbehalve vrolijk voelde. Een onverwerkt trauma bracht me op het punt dat ik niet meer wist hoe ik het nog een leven lang met mezelf vol moest houden. Ik had toen nog geen idee hoe die periode van ptss en depressie mijn leven voorgoed zou veranderen.