Trauma Release Breathwork & Body Remembers Trauma Therapy

Op diep niveau helen van trauma en loskomen van fysieke, emotionele, mentale en spirituele blokkades, zodat jij eindelijk dat leven gaat leiden waar je zo naar verlangt. Een leven op jouw voorwaarden en waarin jij volledig jezelf durft te zijn.

Soms lijk je vast te zitten in het leven…

Trek je steeds de verkeerde partner aan of heb je moeite met relaties, voel je onrust en ben je altijd op zoek naar meer en beter, kun je niet vasthouden aan een goede baan of durf je geen eigen keuzes te maken uit angst voor wat een ander ervan vindt.

Ik help zowel vrouwen als mannen hiervan los te komen.

Ellen Hoffmans_15

Is dit iets wat jij herkent?

Hoe zou het dan voelen als…

Ellen Hoffmans_15

Dan is Trauma Release Breathwork & Body Remembers Trauma Therapy precies wat jij nodig hebt.

Trek je steeds de verkeerde partner aan of heb je moeite met relaties, voel je onrust en ben je altijd op zoek naar meer en beter, kun je niet vasthouden aan een goede baan of durf je geen eigen keuzes te maken uit angst voor wat een ander ervan vindt.

Ik help zowel vrouwen als mannen hiervan los te komen.

In ons leven krijgen we vroeg of laat allemaal te maken met trauma, groot of klein. En wanneer trauma niet of niet goed verwerkt wordt, zet het zich vast in het lichaam.

Soms zijn we ons heel duidelijk bewust van een bepaald trauma, soms ook niet. We voelen dan wel dat er iets is wat ervoor zorgt dat het leven niet loopt zoals we graag zouden willen, maar kunnen we de precieze oorzaak daarvan niet achterhalen. Soms gaat het namelijk ook om een trauma uit hele jonge jaren of om bijvoorbeeld geboortetrauma of overgenomen trauma van ouders of grootouders.

Doordat trauma zich vastzet in het lichaam, kun je praten wat je wil, echter los je daarmee het in het lichaam vastgezette trauma niet op, de blokkades die in het lichaam zijn ontstaan, verdwijnen daardoor niet. En precies dat is waar Trauma Release Breathwork & Body Remembers Trauma Therapy je bij kan helpen.

Met Trauma Release Breathwork & Body Remembers Trauma Therapy laat je op een natuurlijke manier trauma en spanningen los uit het lichaam. Jouw lichaam doorgaat alle spanningen opnieuw om het vervolgens los te kunnen laten en er vrij van te komen. Het trauma en alle spanningen en blokkades worden opgeheven.

Zo ziet Trauma Release Breathwork & Body Remembers Trauma Therapy eruit

Ik help jou helen van (bewust en onbewust) trauma tijdens een 1 op 1 sessie in mijn praktijk in Eys. Hierbij gaan we aan de slag met Trauma Release Breathwork & Body Remembers Trauma Therapy (lichaamswerk) en meditatie.

  1. Verkenningscall (altijd gratis) van max 30 minuten; hierin bespreken we jouw vragen en de dingen waar je tegenaan loopt en kijken we of wij een match zijn en of ik jou kan helpen.

  2. Schriftelijke intake; wanneer we besluiten samen aan de slag te gaan, ontvang je een schriftelijke intake, zodat ik jouw klachten zo goed mogelijk in kaart kan brengen een aan de hand waarvan ik de behandeling kan voorbereiden.                            

  3. Trauma Release Breathwork & Body Remembers Trauma Therapy; ca. 3 uur durende privésessie in Eys, waarin we voorbespreken, de sessie doen en daarna in alle rust nabespreken.         

  4. Follow up; een week na de (laatste) sessie ontvang je van mij een Follow up formulier om te kijken hoe het op dat moment met je gaat.

Wat anderen zeggen...

Trauma Release Breathwork &
Body Remembers Trauma Therapy sessie

Investering: € 397,- excl. Btw

Wat ga je ervaren na Trauma Release Breathwork & Body Remembers Trauma Therapy

Ellen Hoffmans_15

Dit is voor jou als je..

Dit is NIET voor jou als je..

Ellen Hoffmans_15

Veel gestelde vragen

Jazeker! In ons leven krijgen we vroeg of laat allemaal in meer of mindere mate te maken met trauma. Daarnaast is niet iedereen zich bewust van een trauma. Waar ons hoofd vergeet, vergeet ons lichaam niet en juist in ons lichaam zet trauma zich vast. Het kan dus zijn dat juist een sessie dingen aan het licht brengt.

Heel begrijpelijk dat je het spannend vindt en ik zal eerlijk met je zijn. Er kunnen behoorlijk wat emoties loskomen tijdens een sessie, maar…juist wanneer je door die emoties beweegt tijdens een sessie, zul je ná de sessie ook direct verlichting voelen. Vraag je dus altijd af waar je meer mee geholpen bent, 3 uur emoties diep ervaren en vervolgens los kunnen laten of dag in dag uit met klachten rond blijven lopen en trauma in je hoofd steeds opnieuw weer beleven?

Uiteraard heel begrijpelijk dat je dit spannend vindt. Vraag je alleen hierbij altijd af wat het je kost om de investering niet te doen. Hoe lang wil (en kun) je nog door blijven lopen met klachten? Hoe lang wil jij je niet happy met jezelf blijven voelen? Hoe lang blijf jij jouw eigen geluk nog in de weg staan? Uiteindelijk is deze investering in jezelf een investering waar jij de rest van jouw leven profijt van gaat hebben. Vraag je dus altijd af wat je meer waard is.

Nee, je hebt geen ervaring nodig. Tijdens een sessie ben ik jouw gids, jouw veilige haven, en leid ik jou helemaal door de sessie heen. Ook is het niet nodig om al eerder iets van therapie te hebben gehad.

Yes, dit wil ik!

Lange tijd heb ik een masker op gehad

Een masker van altijd maar vrolijk zijn, terwijl ik me allesbehalve vrolijk voelde. Een onverwerkt trauma bracht me op het punt dat ik niet meer wist hoe ik het nog een leven lang met mezelf vol moest houden. Ik had toen nog geen idee hoe die periode van ptss en depressie mijn leven voorgoed zou veranderen.

Na een periode van therapie en de tijd die voorbij was gegaan, had ik het idee dat ik alles verwerkt had en in mijn hoofd was dat ook zo. Echter in mijn lichaam niet. Jarenlange onderdrukking van mijn trauma en de daarbij behorende stress hadden zich vastgezet in mijn lichaam en dat krijg je er met praten simpelweg niet uit. 

En toen kwam de opleiding Trauma Release Breathwork & Body Remembers Trauma Therapy op mijn pad. Mijn hele leven heb ik me eenzaam gevoeld, verloren en anders. Tijdens de opleidingsdagen voor Trauma Release Breathwork & Body Remembers Trauma Therapy is mijn lichamelijke heling pas écht begonnen. Waar het in mijn hoofd al goed zat, zat het dat in mijn lijf nog niet.

Inmiddels heb ik de verbinding met mezelf gevonden, voel ik me vrij om te zijn wie ik ben en durf mezelf te laten zien en de stappen te zetten die ík wil zetten. De relatie met mezelf is verbeterd en daardoor ook de relatie met anderen. Ik voel me bevrijd en ik weet…hier kan ik zoveel anderen mee helpen. Dit is wat ik te doen heb hier op aarde, anderen helpen helen van trauma.

En dat is waar ik me dus ook volledig voor zal inzetten. Ik geloof er heilig in dat hoe meer mensen helen van trauma, hoe mooier de wereld wordt. Helen van trauma zorgt voor de mogelijkheid weer te leven vanuit liefde in plaats vanuit angst en wanneer we dat doen, leven vanuit liefde, draagt dat zeker bij aan een mooiere wereld.