Ervaar de kracht van Adem- & lichaamswerk

Met Adem- en lichaamswerk kun je loskomen van fysieke, mentale en spirituele blokkades.

Adem- en lichaamswerk sessie

Tijdens een 1 op 1 Adem- en lichaamswerk sessie maak je verbinding met jouw kern, jouw ware zelf, en creëer je meer rust in je hoofd. Je maakt contact met jouw binnenwereld en met de eventuele fysieke, energetische en emotionele blokkades, welke blokkades jou los mogen gaan laten, zodat ze je niet langer in de weg staan. Er komt meer ruimte in lichaam en mind en zodoende hernieuwde levensenergie.

Tijdens deze sessie van 1,5 tot 2 uur maken we nader kennis met elkaar en bekijken we allereerst samen hoe het op dat moment met je gaat en waar jouw behoeftes liggen. Tijdens de sessie mag je álles ervaren wat zich op dat moment bij je aandient. Na de sessie is ruim de tijd om alles te laten indalen, na te voelen en na te bespreken.

Deze sessies zijn bedoeld ter nadere kennismaking met Adem- en lichaamswerk en ook met elkaar. Omdat ik niet geloof in een quick fix, geef ik er de voorkeur aan alleen op trajectbasis te werken. Besluit je na deze eerste sessie om samen aan de slag te gaan, breng ik de investering die je voor deze sessie doet (€ 169,-) in mindering op de investering voor jouw traject.

Besluit je om niet samen aan de slag te gaan, dan heb je sowieso een heerlijk ontspannen sessie gehad en krijg je alsnog tips mee voor meer ontspanning waar je zelf thuis mee aan de slag kunt.

 

*Deze sessies vinden plaats in mijn praktijk in Eys, Zuid-Limburg

Ellen Hoffmans_15

Dit is voor jou als je:

Feel the fear & do it anyway!

Voorafgaand aan een sessie, plan ik graag altijd een kennismakingscall in. 

Deze call is geheel vrijblijvend.

Hi, leuk dat je er bent!
Mijn naam is Ellen

Lange tijd heb ik een masker opgehad. Een masker van altijd maar vrolijk zijn, terwijl ik me allesbehalve vrolijk voelde. Een onverwerkt trauma bracht me op het punt dat ik niet meer wist hoe ik het nog een leven lang met mezelf vol moest houden. Ik had toen nog geen idee hoe die periode van ptss en depressie mijn leven voorgoed zou veranderen.