Adem agenda

Op deze pagina vind je alle geplande Adem events.

Stress Release sessie

Even helemaal loskomen van de stress en spanning in jouw lichaam? 

Voel je welkom bij een Stress Release sessie, waarbij we gaan werken met de Psoas (ook wel de Spier van de Ziel genoemd) en Ademwerk.

Tijdens deze 3 uur durende sessie laten we jouw lichaam op een natuurlijke manier ontladen van stress, spanning en emoties die zich daarin hebben vastgezet, zodat je daarna weer ontspannen en een stukje lichter jouw leven kunt hervatten. 

Voor wie wil, is er een kopje cacao en microdosing psilocybine beschikbaar, waarmee het bewustzijn wordt vergroot en we de sessie nog meer kunnen verdiepen.

Dit is jouw kans om te groeien, in verbinding te komen met jezelf én op een unieke laagdrempelige manier kennis te maken met Adem- en lichaamswerk, cacao en microdosing.

Praktische info
* Deze sessies vinden plaats in mijn praktijk in Eys, Zuid-Limburg.
* Minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers
* Investering € 147,-

Geplande data 

  • Woensdag 15 mei 2024 van 13.00 tot 16.00 uur
  • Vrijdag 31 mei 2024 van 9.00 tot 12.00 uur

Op deze sessies zijn deze Annuleringsvoorwaarden en deze Contra-indicaties van toepassing.

*Microdosing houdt in dat je een zeer lage dosis van een psychedelische substantie neemt, in dit geval de truffel. Bij microdosing ervaar je géén psychedelische trip of visuele verstoringen, maar neem je alleen subtiele effecten waar, zoals meer energie, creativiteit, helder denken, verhoogd bewustzijn, positieve stemming en focus. 

Ellen Hoffmans_15
Gratis Ademmeditatie voor rust en helderheid

Wil jij je meer rust en helderheid in body & mind, zodat je vanuit daar duidelijke beslissingen kunt nemen? Download dan hier mijn gratis ademmeditatie voor rust en helderheid.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens. Lees hier de privacyverklaring.