Adem agenda

Op deze pagina vind je alle geplande Adem events.

Ademkracht Retreats

23 september 2023 van 10.00 tot 17.00 uur                         ***VOL***

 

Voel je welkom bij onze women only One Day Retreat, een unieke gelegenheid om een diepere verbinding met jezelf (en andere vrouwen) te ervaren op een prachtige plek in de natuur.

Tijdens deze betoverende dag zullen we je uitnodigen om jouw eigen Ademkracht te ontdekken, zodat blokkades in jouw lichaam opgeheven kunnen worden en jouw adem, jouw levensenergie, weer vrijelijk kan stromen en je ook een diepe ontspanning zult ervaren.

Terwijl de zachte geur van pure cacao jouw zintuigen prikkelt, zul je deelnemen aan een hartverwarmende cacaoceremonie. Deze ceremonie nodigt je uit om jezelf open te stellen voor liefde, vreugde en innerlijke wijsheid, terwijl je geniet van de heerlijke smaak van deze heerlijke drank.

Gedurende de dag nemen we je mee in een magische ademsessie met lichaamswerk, we duiken in een gevoel van empowerment door middel van self defense, er is dans, play and fun, een heerlijk verzorgde lunch, meditatie en ruimte voor sharing; delen en verbinden.

Deze dag is voor jezelf, om te ademen, te voelen, te helen, te groeien en te verbinden. Een bijzondere ervaring van transformatie en een prachtige innerlijke reis.

Reserveer nu jouw plek op onze One Day Retreat op 23 september 2023 en laat je betoveren door jouw Ademkracht.

 

Praktische informatie:

Datum: 23 september 2023

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 9.30)

Locatie: Aranya Roots (een magische plek in Ter Aar, zie onderstaande foto)

Prijs: € 149,- pp. En kom je met z’n tweetjes, dan ontvang je met de code SAMEN 10% korting!

Liefs, 

Ellen, Madeleine en Tessa (volg ons op Ademkracht Retreats).

 

* Minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers.
* Op dit Retreat zijn deze Annuleringsvoorwaarden One Day Retreat van toepassing.
* Diep Ademwerk is niet altijd voor iedereen geschikt. Check daarom voor aankoop ook altijd even deze Contra-indicaties Ademkracht Retreats en neem bij twijfel even contact met ons op. 

Ellen Hoffmans_15